Chargeamps-miljo-HR-foto-Maria-Cruseman-2.jpg
 

ELBILSLADDARE

Med en laddbox hemma, på kontoret eller i föreningen laddar ni bilen precis när det passar er. Våra laddare ger dig en smart och säker elbilsladdning som gör er vardag lite enklare. Självklart kan du koppla upp laddboxen trådlöst mot ert nätverk. Våra leverantörer har tänkt enkelhet hela vägen.

 
garo-glb-laddbox-22kw-2.png

LADDBOX GLB 22KW

GARO

GAROs kompletta laddboxar för trefasladdning. I laddboxen sitter ett kommunikationskort för att aktivera många smarta extra funktioner. Via regelbundna mjukvaruuppgraderingar görs nya funktioner tillgängliga. Kan kompletteras med RFID-läsare. De är alltid skyddade mot DC-felströmmar enligt internationella standarder. Laddboxen är förberedd för dynamisk lastbalansering i flera nivåer, den reducerar automatiskt fordonets laddström och skyddar därmed huvudsäkringen.

garo-gtb-twin-dubbla-kablar_edited_edited.png

LADDBOX TWIN 22KW

GARO

Kompletta dubbla laddboxar för trefasladdning. I laddboxen sitter ett kommunikationskort för att aktivera många smarta extra funktioner. Via regelbundna mjukvaruuppgraderingar görs nya funktioner tillgängliga. Kan kompletteras med RFID-läsare. Varje uttag skyddas med DC-felskydd och jordfelsbrytare typ A. Dynamisk lastbalansering, den reducerar automatiskt fordonets laddström och skyddar därmed huvudsäkringen.

1336860-charge-amps-halo-wallbox.jpg

LADDBOX HALO 11KW

CHARGE AMP

Halo 11 kW är liten men kraftfull laddbox från svenska Charge Amps. Med marknadens högsta IP-klassning och med sin väldesignade kompakta form och ett extra schukouttag är det inte konstigt att Halo snabbt blivit en favorit på marknaden. Halo erbjuder även en smart molntjänst som skickar ut uppdateringar för att försäkra dig om att laddstationen alltid har den senaste mjukvaran med all tänkbar funktionalitet.

Charge-Amps-Aura-EV-Solution-Ladda-elbil-laddstation-laddbox-elbil-Nissan-Kia-BMW-jpeg.jpg

LADDBOX AURA 2X 22KW

CHARGE AMP

Charge Amps Aura är den kompletta elbilsladdaren som laddar två bilar samtidigt med upp till 22 kW per uttag. Laddboxen är omsorgsfullt utformad och tillverkad i hållbar återvunnen aluminium. Svensk stilren industridesign som laddar din elbil smart med lastbalansering mellan uttagen.